Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Aircondition service i Haderslev

Hvis du bemærker, at din bils aircondition ikke længere giver den forfriskende kølende luft, som den plejede på varme sommerdage, kan det være på tide at få professionel service til dit airconditionanlæg.

Et airconditionanlæg fungerer gennem et lukket system med kølemiddel, som typisk mister en smule kølemiddel hvert år. Over tid falder mængden af kølemiddel, hvilket slider på anlægget og øger risikoen for kostbare reparationer.

Udover at påvirke temperaturen i din bil har dit airconditionanlæg også indvirkning på indeklimaet, og hvis det ikke fungerer optimalt, kan der dannes bakterier i systemet. Ved at få udført en aircondition service hos os sikrer vi, at dit airconditionanlæg har optimal køleevne og renser eventuelle bakterier væk.

Aircondition service hos Kjær Biler

Hos Kjær Biler udfører vi aircondition service på alle biler uanset mærke, model og produktionsår. Book din tid i dag på vores autoriserede værksted i Haderslev. Vi udfører blandt andet også 4-hjulsudmåling, bremsetjek samt synstjek.

Har du spørgsmål til vores værkstedsydelser? Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Du finder alle vores kontaktoplysninger her.

Værksted & reservedele

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 14:30
Lukket
Lukket

Henrik Maltarp

Henrik Maltarp · Værkstedschef

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud