Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Professionelt synstjek i Haderslev

Et syn af din bil skal sikre, at den lever op til de lovpligtige sikkerheds- og miljøstandarder. Hos Kjær Biler tilbyder vi et grundigt synstjek, hvor vores erfarne team udfører en omfattende kontrol af de nødvendige færdselssikkerhedsmæssige og miljømæssige elementer på din bil. Vi gennemgår vigtige områder som styretøj, dæk, lygter, blinklys, udstødning, støj og kulilteudledning for at sikre, at din bil er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

I henhold til loven skal din bil gennemgå syn fire år efter den første indregistrering. Derefter skal den synes hvert andet år, hvis den vejer under 3.500 kg. Hvis din bil ikke består synet, skal den gennemgå et efterfølgende omsyn, hvor eventuelle fejl og mangler udbedres og repareres. Dette kan medføre ekstra udgifter, som kan undgås ved at booke et synstjek hos os inden selve synet.

Ved at vælge et synstjek kan du forhindre uforudsete omkostninger og sikre, at din bil er i optimal stand, inden den præsenteres til syn. Vores erfarne teknikere vil gennemgå din bil grundigt og sikre, at eventuelle problemer eller mangler bliver identificeret og løst i god tid.

Hvad inkluderer synstjekket?

Vi foretager altid kontrol af følgende elementer på din bil for at sikre, at den består synet:

Derudover giver vi dig altid et overslag over omkostningerne, så du ved, hvad det vil koste at gøre din bil klar til syn. Vi udbedrer eventuelle fejl og mangler efter nærmere aftale med dig. Vi sikrer, at alle elementer kontrolleres grundigt, så din bil består synet og lever op til lovgivningens krav.

Book dit synstjek hos Kjær Biler

Hos Kjær Biler udfører vi synstjek på alle biler – uanset mærke, model og årgang. Book din tid i dag på vores autoriserede værksted i Haderslev. Foruden synstjek udfører vi også aircondition service, synstjek samt hjulskifte og -opbevaring.

Har du spørgsmål til vores værkstedsydelser? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Du finder alle vores kontaktoplysninger her.

Værksted & reservedele

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 14:30
Lukket
Lukket

Henrik Maltarp

Henrik Maltarp · Værkstedschef

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud