Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Velkommen til værkstedet
Kjær Biler i Haderslev

Hos Kjær Biler råder vi også over vores eget autoriserede værksted med erfarne og uddannede mekanikere, der har ekspertise inden for en bred vifte af værkstedsydelser. Uanset hvilket bilmærke du kører i, er du velkommen på vores værksted. Vi tager os af både nye og brugte biler uanset mærke og årgang.

På vores værksted går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi bruger kun originale reservedele, der sikrer, at din bil forbliver i optimal stand og bevarer sin fabriksgaranti. Vores team har omfattende viden og erfaring inden for reparationer og vedligeholdelsesarbejde. Uanset om det drejer sig om et almindeligt serviceeftersyn, en reparation eller en mere omfattende opgave, kan du stole på, at vi udfører alt arbejde med største ydmyghed, omhu og præcision.

En af vores vigtigste værdier er nærhed til kunden. Vi ønsker at skabe en personlig og tillidsfuld relation med vores kunder, hvor vi lytter til deres behov og sikrer, at deres bil får den bedst mulige behandling. Vi forstår vigtigheden af at have en pålidelig og velfungerende bil, og derfor er vores mål at give dig en tryg og problemfri oplevelse.

Din tryghed

Service- og reparationsaftale
Når du beslutter dig for at købe din nye bil hos Kjær Biler, får du muligheden for at tegne en service- og reparationsaftale. Ved at indgå denne aftale kan du for en fast månedlig ydelse slippe for uforudsete værkstedsregninger. Vores erfarne team af mekanikere og teknikere vil stå klar til at udføre alle nødvendige serviceeftersyn og reparationer, så du kan have fuld tillid til din bil.

Tryghedsaftale

Når du vælger tilkøbe en tryghedsaftale til din nye bil, er din bil dækket i op til 7 år eller 150.000 km., så du ubekymret kan køre i din nye bil i mange år frem. Med en tryghedsaftale er bilen dækket mod elektroniske og mekaniske fejl, hvis uheldet skulle være ude, hvilket giver dig mere sikkerhed i dit bilbudget.

Book en tid på vores værksted

Har din bil brug for et rutinemæssigt serviceeftersyn, en større reparation eller måske noget helt andet? Hos Kjær Biler kan du have fuld tillid til, at vi tager os af din bil med omhu og professionalisme. Har du en specifik forespørgsel eller ønsker du en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for din bil? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 73 52 03 00 eller via vores kontaktformular.

Værksted & reservedele

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 14:30
Lukket
Lukket

Henrik Maltarp

Henrik Maltarp · Værkstedschef

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud