Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Hjulskifte og dækopbevaring i Haderslev

Hjulskifte samt den efterfølgende opbevaring kræver både tid, det rette værktøj samt optimale opbevaringsforhold, hvilket kan være en udfordring for mange. Hos Kjær Biler i Haderslev tilbyder vi den optimale løsning for dig med vores professionelle hjulskift samt dækopbevaring af dine sommer- eller vinterdæk.

Hjulskifte

Vedligeholdelse af din bils dæk har afgørende betydning for din egen og dine medtrafikanters trafiksikkerhed. Derfor er det vigtigt at skifte dine dæk, når de bliver nedslidte eller beskadigede. Ifølge loven skal du udskifte dækkene, når dækmønsteret er under 1,6 mm. Vi anbefaler dog, at du skifter dækkene, når mønsteret er slidt ned til cirka 3 mm. Derudover er det også afgørende at foretage hjulskift, når vi går ind i en ny sommer- eller vintersæson. Hos Kjær Biler tilbyder vi professionelle dækskift uanset tidspunkt og årsag, så du altid er godt forberedt på alle vejrforhold.

Dækopbevaring

Efter at have skiftet dine dæk, kan de typisk opbevares uden problemer til næste sæson. Det er dog afgørende for dækkets kvalitet og levetid, at de opbevares under kølige, mørke og tørre forhold, hvilket forhindrer dækkene i at blive møre eller deformerede. Hos Kjær Biler sørger vi altid for at opbevare dine dæk under optimale forhold, så de opretholder samme kvalitet og standard, indtil de skal monteres igen.

Hjulskifte og dækopbevaring hos Kjær Biler

Hos Kjær Biler udfører vi hjulskifte på biler uanset mærke, model og produktionsår. Vi tilbyder også dækopbevaring under korrekte forhold. Book din tid i dag på vores autoriserede værksted i Haderslev. Foruden disse ydelser udfører vi blandt andet også synstjek, aircondition service og 4-hjulsudmåling.

Har du spørgsmål til vores værkstedsydelser? Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Du finder alle vores kontaktoplysninger her.

Værksted & reservedele

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 14:30
Lukket
Lukket

Henrik Maltarp

Henrik Maltarp · Værkstedschef

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud