Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Bremsetjek i Haderslev

Det er vigtigt at få foretaget regelmæssige bremsetjek, da det er af afgørende betydning for både din og dine medtrafikanters sikkerhed. Hos Kjær Biler i Haderslev tilbyder vi professionelt bremsetjek på vores autoriserede værksted i Haderslev.

Støv og grus fra vejen samt påvirkninger fra vind og vejr slider hårdt på bremserne og øger risikoen for rust, beskadigede komponenter og nedsat bremseevne. Dette kan føre til farlige situationer, især da moderne sikkerhedssystemer som ABS og ESP kun fungerer optimalt, hvis bremserne er vedligeholdte. Dette betyder, at du ikke altid kan stole på nødbremsen, hvis dine bremser ikke fungerer korrekt. Derudover fører slidte bremser til et øget brændstofforbrug. Derfor er det vigtigt at få regelmæssige bremsetjek.

Hvad indebærer et bremsetjek hos Kjær Biler?

Et almindeligt bremsetjek hos Kjær Biler indebærer:

Bremsetjek hos Kjær Biler

Hos Kjær Biler udfører vi bremsetjek på alle biler uanset mærke, model og produktionsår. Book din tid i dag på vores autoriserede værksted i Haderslev. Vi udfører blandt andet også 4-hjulsudmåling, hjulskifte og -opbevaring samt synstjek.

Har du spørgsmål til vores værkstedsydelser? Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Du finder alle vores kontaktoplysninger her.

Værksted & reservedele

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 14:30
Lukket
Lukket

Henrik Maltarp

Henrik Maltarp · Værkstedschef

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud