Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Peugeot modeller

Autoriseret Peugeot-forhandler i Haderslev

Peugeot er et velrenommeret bilmærke, der i mange år har været en favorit hos danskerne – og det er der gode grunde til. Peugeots innovative tilgang til bilproduktion har resulteret i køretøjer af høj kvalitet og et stort udvalg af modeller, som kan imødekomme ethvert behov. Peugeot er også kendt for at tilbyde et spændende varevognsprogram, der appellerer til mange virksomheder. Uanset om du er på udkig efter en elegant personbil eller en pålidelig varevogn til din virksomhed, kan Peugeot tilbyde dig nogle spændende valgmuligheder.

Hos Kjær Biler i Haderslev har du mulighed for at udforske vores udvalg af helt nye Peugeot-modeller samt booke en prøvetur. Vi ønsker at sikre, at du træffer det helt rigtige valg, og derfor giver vi dig mulighed for at opleve bilen på førstehånd. Vores dedikerede medarbejdere er til rådighed for at besvare dine spørgsmål og vejlede dig gennem processen.

Er Peugeot det rette valg for dig? Eller ønsker du vores råd og vejledning til valg af din nye bil? Du er altid velkommen til at besøge os på Gammel Christiansfeldvej 57 i Haderslev. Du kan også kontakte os på tlf. 73 52 03 00 eller via vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud