Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Citroën modeller

Autoriseret Citroën-forhandler i Haderslev

Citroën er et ikonisk fransk bilmærke, som kunne sende deres første bil på vejene i 1919. Citroën er kendt for at producere økonomiske og praktiske biler med et karakteristisk blødt design og en høj komfortstandard. Uanset om du er på udkig efter en lille økonomisk bil, en rummelig familiebil eller en luksuriøs SUV, så kan Citroën opfylde dine ønsker og behov med deres store og alsidige biludvalg. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte Citroën, der passer til dine behov og ønsker.

Besøg Kjær Biler i Haders og oplev vores udvalg af helt nye Citroën-modeller. Du har også mulighed for at booke en prøvetur. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en førsteklasses oplevelse. Derfor står vores erfarne personale klar til at vejlede dig gennem processen og besvare dine spørgsmål.

Er Citroën det rette valg for dig? Eller ønsker du vores råd og vejledning til valg af din nye bil? Du er altid velkommen til at besøge os på Gammel Christiansfeldvej 57 i Haderslev. Du kan også kontakte os på tlf. 73 52 03 00 eller via vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud