Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Citroën modeller

Autoriseret Opel-forhandler i Haderslev

Opel blev grundlagt i Tyskland helt tilbage i 1862, og har en imponerende baggrund med mange års erfaring og ekspertise. Opel er en af Europas største bilproducenter, og har tidligere opnået anerkendelse som årets bil samt årets forretningsbil med flere af deres modeller. Deres motto, “Opel sætter standarden,” afspejler deres engagement i at levere kvalitet i topklasse, flot design og en fantastisk køreoplevelse. Uanset om du er på udkig efter en elegant sedan, en rummelig stationcar eller en alsidig SUV, vil du kunne finde den perfekte Opel, der opfylder dine behov og ønsker.

Besøg Kjær Biler i Haderslev og lad os præsentere dig for Opels spændende udvalg af helt nye Opel-modeller. Du har også mulighed for at booke en prøvetur. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en unik oplevelse. Derfor står vores erfarne personale klar til at vejlede dig gennem processen og besvare dine spørgsmål.

Er Opel det rette valg for dig? Eller ønsker du vores råd og vejledning til valg af din nye bil? Du er altid velkommen til at besøge os på Gammel Christiansfeldvej 57 i Haderslev. Du kan også kontakte os på tlf. 73 52 03 00 eller via vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud