Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Opel varebiler

Autoriseret Opel-forhandler til erhverv i Haderslev

Er du på udkig efter et pålideligt erhvervskøretøj? Hos Kjær Biler finder du et flot udvalg af helt nye Opel-modeller.

Opel er kendt for at være en innovativ bilproducent, som leverer pålidelige erhvervskøretøjer med fantastiske køreegenskaber og af høj kvalitet. Opels alsidige varevognsprogram består af modeller i forskellige størrelser og prisklasser, som er i stand til at dække ethvert behov. Uanset om du har brug for en praktisk og funktionel varevogn eller om du foretrækker en smart og fleksibel firmabil, så kan du finde en Opel, der matcher dine ønsker og behov.

Hos Kjær Biler i Haderslev har du mulighed for at udforske vores udvalg af helt nye Opel-modeller samt booke en prøvetur. Vi ønsker at sikre, at du træffer det helt rigtige valg, og derfor giver vi dig mulighed for at opleve bilen på førstehånd. Vores erfarne medarbejdere står til rådighed for at vejlede dig gennem processen og besvare dine spørgsmål.

Lyder en Opel som det perfekte valg for dig? Eller ønsker du vores råd og vejledning til valg af din nye erhvervsbil? Du er altid velkommen til at besøge os på Gammel Christiansfeldvej 57 i Haderslev. Du kan også kontakte os på tlf. 73 52 03 00 eller via vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud