Vi er kåret Peugeot Eliteforhandler 2024
1. april 2024 fejre vi 20 år med Peugeot på Gl. Christiansfeldvej 57

Peugeot varebiler

Autoriseret Peugeot-forhandler til erhverv i Haderslev

Er du på udkig efter det perfekte erhvervskøretøj? Hos Kjær Biler finder du et flot udvalg af helt nye Peugeot-modeller.

Peugeots innovative tilgang til bilproduktion har resulteret i køretøjer af høj kvalitet og en bred vifte af modeller, der kan imødekomme ethvert behov. Peugeot er også kendt for deres spændende varevognsprogram med fokus på høj komfort og sikkerhed. Uanset om du foretrækker en kompakt og fleksibel varebil, en stor og rummelig model, en standard varebil eller en specialtilpasset variant, så har vi præcis den rette model til dig.

Hos Kjær Biler i Haderslev har du mulighed for at udforske vores udvalg af helt nye Peugeot-modeller samt booke en prøvetur. Vi ønsker at sikre, at du træffer det helt rigtige valg, og derfor giver vi dig mulighed for at opleve bilen på førstehånd. Vores dedikerede medarbejdere er til rådighed for at besvare dine spørgsmål og vejlede dig gennem processen.

Er Peugeot det rette valg for dig? Eller ønsker du vores råd og vejledning til valg af din nye erhvervsbil? Du er altid velkommen til at besøge os på Gammel Christiansfeldvej 57 i Haderslev. Du kan også kontakte os på tlf. 73 52 03 00 eller via vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Få et finansieringstilbud